ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 
Αγροδήμος Γιώργος
Αγροδήμος ΓιώργοςΔιοικητικός Υπάλληλος Ο.Α.Ε.Δ.
Αηδονά Νέλλη
Αηδονά ΝέλληΟικονομολόγος - Εκπαιδευτικός
Αηδονά ΝέλληΟικονομολόγος - Εκπαιδευτικός
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Γονείς της, η Σοφία και ο Απόστολος Αηδονάς. Αποφοίτησε από το κολλέγιο Ανατόλια. Σπούδασε Οικονομικά στην Φρανκφούρτη και μετά τις σπουδές της εργάστηκε σε ασφαλιστική εταιρεία εκεί. Επέστρεψε στην Ελλάδα και σπούδασε Παιδαγωγικά που ήταν το όνειρό της. Υπηρέτησε 27 χρόνια σε ιδιωτικά και δημόσια δημοτικά σχολεία. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης την περίοδο 1994- 2002 με ιδιαίτερη δραστηριότητα στην κοινωνική πολιτική. Είναι μητέρα μιας κόρης.
Αθανασιάδης Αθανάσιος
Αθανασιάδης ΑθανάσιοςΜηχανικός - Επιχειρηματίας
Ακριτίδου Δήμητρα
Ακριτίδου ΔήμητραΔρ. Κοινωνιολογίας
Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου
Επιστημονικός Συνεργάτης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ακριτίδου ΔήμητραΔρ. Κοινωνιολογίας
Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου
Επιστημονικός Συνεργάτης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου
Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου. Είναι διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου, επιστημονική συνεργάτης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και καθηγήτρια Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες.
Αλεξίου Αλέξης
Αλεξίου ΑλέξηςΠρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής
Προπονητής
Αλεξίου ΑλέξηςΠρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής
Προπονητής
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συνολικά 337 συμμετοχές και 43 γκολ. Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.Ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και είχε σπουδαία διαδρομή στον Ολυμπιακό και κυρίως στον ΠΑΟΚ (1990-97),ενω τίμησε τη φανέλα με τον εθνόσημο και ήταν μέλος της εθνικής μας ομάδας που έπαιξε για πρώτη φορά στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου στα γήπεδα της Αμερικής το 1994. Ακολούθησε το επάγγελμα του προπονητή με επιτυχία. Κοουτσάρησε την εθνική ομάδα κάτω των 19 χρόνων την οποία και οδήγησε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ υπήρξε επίσης προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Εργάστηκε ακόμη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς,τις Σέρρες, τον Πιερικό,τον Οδυσσέα Κορδελιού και τον Εορδαϊκό.
Αλμπανίδου Δέσποινα
Αλμπανίδου ΔέσποιναΣυντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων
Αναστασίου Ιορδάνης
Αναστασίου ΙορδάνηςΠυροσβέστης
Αναστασίου Ιορδάνης
Αναστασίου ΙορδάνηςΠυροσβέστης
Γεννήθηκε στη Γερμανία στις 19/3/1973. Οι γονείς του επέστρεψαν στην Ελλάδα και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής. Εκεί παρέμεινε έως και τα 18 του χρόνια. Πέτυχε στις εξετάσεις του Στρατού με το θεσμό Πενταετούς Υποχρέωσης και υπηρέτησε 5 έτη στην 171 ΜΚΒ ΧΩΚ στη Θεσσαλονίκη. Συγχρόνως φοίτησε και στο τμήμα Παραϊατρικών Επαγγελμάτων- Παρασκευαστών στην σχολή του Ευκλείδη απ’ όπου και πήρε το πτυχίο του. Μετά το πέρας της 5ετούς θητείας, δούλεψε στη 2η ΕΜΑΚ ως εποχικός πυρ/στης αλλά και για αρκετά χρόνια σε πυρ/κους σταθμούς της Θεσσαλονίκης στις αντιπυρικές περιόδους αλλά και ως εθελοντής τα υπόλοιπα διαστήματα. Αφού πέρασε από το θεσμό των πενταετών Πυρ/στων στις 9/4/20012 αποφοίτησε από την Πυρ/στική Ακαδημία και έτσι πέρασε στο μόνιμο προσωπικό και στο δυναμικό του 1ου Πυρ/κου Σταθμού. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές συμμετείχε με το συνδυασμό του κ. Σταύρου Καλαφάτη ως υποψήφιος στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Είμαι μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου ΔΙΟΝΥΣΟΣ Κάτω Τούμπας και μέλος του συλλόγου αιμοδοτών ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο 17 ετών.

Ανατολίτης Δημήτριος
Ανατολίτης ΔημήτριοςΔημοτικός Υπάλληλος
Παραολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
Ανδρουλάκη Άννα
Ανδρουλάκη ΆνναΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Ανδρουλάκη Άννα
Ανδρουλάκη ΆνναΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 22 ετών. Αποφοίτησε από το 15ο Γενικό Λύκειο στο κέντρο της πόλης. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το Νοέμβριο του 2018. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο, συμμετείχε σε έρευνες που αφορούσαν την τοπική αυτοδιοίκηση και έλαβε μέρος σε συνέδρια συναφή με το αντικείμενο σπουδών της. Υπήρξε αντιπρόσωπος σε Προσομοιώσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στο εξωτερικό και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει εισήγηση σχετικά με την τρομοκρατία. Συμμετείχε στο τμήμα μαρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ανταλλαγής φοιτητών, AIESEC του Α.Π.Θ. Επί σειρά ετών εργάστηκε εθελοντικά σε θέσεις ευθύνης στη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και σωματείων της πόλης.

Αρβανίτης Λευτέρης
Αρβανίτης ΛευτέρηςΒιοτέχνης
πρ. Πρόεδρος Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ
Αργυρίου Γιάννης
Αργυρίου ΓιάννηςΔικηγόρος
Αργυρίου Γιάννης
Αργυρίου ΓιάννηςΔικηγόρος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 23ο Λυκείου Θεσσαλονίκης. Έδωσε Πανελλήνιες Εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ., της οποίας σήμερα είναι απόφοιτος. Το 2006 εκλέχθηκε διαμερισματικός σύμβουλος στο Β Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως ο νεότερος αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Β Δημοτικού Διαμερίσματος, πρόεδρος και μέλος σχολικών επιτροπών, αλλά και άλλων επιτροπών του Δήμου. Εκπροσώπησε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στις συναντήσεις των Νέων Αιρετών της Τ.Α. της Ευρώπης, που διοργανώνονταν κάθε χρόνο από το ΣΑΕ και τον ΗΝΙΟΧΟ. Από το 2006 μέχρι και το 2010 ήταν μέλος του Δ.Σ. των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, αλλά και της επιτροπής των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ. Τα έτη 2010- 2012 υπήρξε πρόεδρος της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Το 2012 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Αρχιλοχίας Λόχου στην ΣΔΙΕΠ. Το 2016 εκλέχθηκε στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ., θέση στην οποία επανεκλέχθηκε και στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματός, το 2018. Είναι μέλος σε πλήθος σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ τους τελευταίους μήνες παρακολουθεί μαθήματα τουρκικών. Εργάζεται ως δικηγόρος, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αριστείδου Άρης
Αριστείδου ΆρηςΟικονομολόγος
Προϊστάμενος Εσόδων Ι.Κ.Α. Καλαμαριάς
Ασπρούτσου Αναστασία
Ασπρούτσου ΑναστασίαΔικηγόρος
Αναπληρώτρια διευθύντρια Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης
Ασπρούτσου Αναστασία
Ασπρούτσου ΑναστασίαΔικηγόρος
Αναπληρώτρια διευθύντρια Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και έκτοτε ασκεί ενεργά τη δικηγορία. Στα φοιτητικά της χρόνια διετέλεσε Γραμματέας ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Νομικής και Υπεύθυνη Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άνω Πόλης και μέλος του συντονιστικού γραφείου ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2006. Σήμερα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών-Ελληνικό Τμήμα, ενώ είναι και αναπληρώτρια Διευθύντρια Νέας Δημοκρατίας Ν. Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2017. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού

Βαβούσκος Τάσος
Βαβούσκος ΤάσοςΔικηγόρος
Διδάκτωρ Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
Βαβούσκος Τάσος
Βαβούσκος ΤάσοςΔικηγόρος
Διδάκτωρ Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967 και είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από το 1992. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και στην Ορθόδοξη Θεολογία από το Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθοδόξου Θεολογίας στο Chambésy Γενεύης Αναγορεύτηκε Διδάσκαλος Ορθόδοξης Θεολογίας και διδάκτορας του Εκκλησιαστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. το 2001. Εκτός από την διδακτορική διατριβή του έχει συγγράψει πολλά βιβλία, μελέτες, άρθρα, βιβλιοκρισίες, παρατηρήσεις και σχόλια επί δικαστικών αποφάσεων. Δίδαξε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης με την ιδιότητα του Εκτάκτου Επικούρου Καθηγητή και διετέλεσε μέλος Επιτροπών της Εκκλησίας της Ελλάδος και μέλος αναπληρωματικό της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου της Εκκλησίας της Ελλάδος Αναγνώστης της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας χειροθετηθείς από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελβετίας κυρό Δαμασκηνό το έτος 1990. Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της Επιθεώρησης Εκκλησιαστικού και Κανονικού Δικαίου «Νομοκανονικά», μέλος του Δ.Σ. του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών. Είναι επίσης μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Θεσσαλονίκης και του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού. Διετέλεσε αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος της Ελλάδος στη Νομική Επιτροπή της Διασυμμαχικής Ενώσεως Εφέδρων Αξιωματικών, που τελεί υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ, ανακληθείς από την εφεδρεία στην ενέργεια με τον βαθμό του Υπολοχαγού και του Λοχαγού. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Website

Βασίλογλου Έλενα
Βασίλογλου ΈλεναΕπιχειρηματίας - Εξαγωγέας
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος
Βασίλογλου Έλενα
Βασίλογλου ΈλεναΕπιχειρηματίας - Εξαγωγέας
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος
Γεννήθηκε το 1964 στο São Paulo της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς της Μικράς Ασίας. Το 1982 τελείωσε το 20ο λύκειο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών. Κατά την περίοδο των σπουδών της είχε ενεργή δράση μέσα στον Πανεπιστημιακό χώρο. Παράλληλα με το Πανεπιστήμιο σπούδασε την αγγλική γλώσσα, καθώς και φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο του Καλομοίρη στην Αθήνα. Μετά το τέλος των σπουδών της ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση υπόδησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έντονη είναι και η εθελοντική της εργασία. Μερικές από αυτές είναι οι εθελοντικές δράσεις για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, σε παγκόσμια επίπεδο, η συγκέντρωση τροφίμων και ενδυμάτων για άπορες οικογένειες καθώς και η συμμετοχή στην οργανωτική ομάδα εκδηλώσεων για τις άπορες οικογένειες και τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού μηχανήματος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα τροφίμων και ποτών. Είναι υπεύθυνη εξαγωγών σε διεθνή εταιρεία. Εξάγει και προωθεί κυρίως ελληνικά προϊόντα, λαμβάνοντας μέρος σε Διεθνείς Εκθέσεις με στόχο τις χώρες της Νοτιανατολικής Ασίας και Αραβικής Χερσονήσου. Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες.

Βουρλιάς Κώστας
Βουρλιάς ΚώσταςΔρ. Διδακτικής της Φυσικής
Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης
Βουρλιάς Κώστας
Βουρλιάς ΚώσταςΔρ. Διδακτικής της Φυσικής
Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης
Γεννήθηκε το 1971 στην Δράμα. Έζησε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως στην Κασσάνδρα,την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη. Το 1989 πέτυχε αυτό που ήθελε από μικρός, δηλαδή να σπουδάσει και να γίνω Φυσικός. Μετά την απόκτηση του πτυχίου του, έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Φυσικής Περιβάλλοντος του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. Το 1996 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός του Πυροβολικού (Αρχηγός Σειράς). Δούλεψε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα ως το 2001 οπότε διορίστηκε ως εκπαιδευτικός. Υπηρέτησε σε αρκετά δημόσια σχολεία σε διάφορες πόλεις της χώρας. Από το 2016 είναι κάτοχος Διδακτορικού στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών. Είναι Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Γενικός Γραμματέας της Βαλκανικής Ένωσης Φυσικών από το 2015 και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φυσικών (EPS). Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή δύο συλλογικών τόμων για τη διδασκαλία της Φυσικής.

Βλάχος Φώτιος
Βλάχος ΦώτιοςΠαιδαγωγός
Εκπαιδευτικός Ενηλίκων
Κοινωνιολόγος
Βλάχος Φώτιος
Βλάχος ΦώτιοςΠαιδαγωγός
Εκπαιδευτικός Ενηλίκων
Κοινωνιολόγος
Γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 2004 από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ το 2008 ολοκλήρωσε με άριστα μεταπτυχιακές σπουδές στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση. Έχει εργαστεί αρχικά στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, σε ερευνητικά προγράμματα και από το 2011 και μετά στο δημόσιο τομέα στην Ειδική Αγωγή και την Παιδική Μέριμνα. Από το 2015 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ και έχει επιμορφωθεί σε θέματα παιδικής προστασίας, στις σύγχρονες προσεγγίσεις προσαρμογής των ατόμων με αναπηρία στην ανήλικη και ενήλικη Ζωή, αλλά και ως εκπαιδευτής Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Το τρέχον διάστημα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν θέματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και κοινωνικής ένταξης ατόμων με αναπηρία, κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης οικότροφων δομών φιλοξενίας, εκπαίδευσης στις κοινωνικές δεξιότητες, κατάρτισης εθελοντών κ.ά. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, τις συλλογικές δράσεις και αναπτύσσει πολιτική δραστηριότητα προς όφελος της εκπαίδευσης και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Μέλος Μητρώου Στελεχών ΝΔ, Υπευθ. Επιστημονικών Φορέων ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Βραχιολίδου Κωνσταντίνα
Βραχιολίδου ΚωνσταντίναΠυροσβέστης
Βραχιολίδου Κωνσταντίνα
Βραχιολίδου ΚωνσταντίναΠυροσβέστης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και μεγάλωσε στην Τριανδρία. Από μικρή έδειξε την αγάπη και το πάθος της στον αθλητισμό, με κύρια ενασχόληση το Άλμα επί κοντώ, στους Συλλόγους Μ. Ε. Α. Σ. ΤΡΊΤΩΝ και Α. Σ. ΑΡΗΣ., για περίπου μία δεκαετία. Εισήχθη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, στο Τ. Ε. Φ. Α. Α. Κομοτηνής και αποφοίτησε από το Α. Π. Θ., κατόπιν μεταγραφής. Υπήρξε επί σειρά ετών εθελόντρια στο τμήμα Σαμαρειτών του Ε. Ε. Σ. Θεσσαλονίκης, μια δραστηριότητα που την ώθησε στην εμβάθυνση των δεξιοτήτων και γνώσεων στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα, ολοκληρώνοντας επιτυχώς εκπαιδεύσεις στο P. H. T. L. S. NAEMTS, C. P. R. ERC, AED ERC, ενώ διετέλεσε και εκπαιδεύτρια της ERC. Παράλληλα, ολοκλήρωσε επιτυχώς εκπαιδεύσεις στις καταδύσεις στην PADI, έως το βαθμό του Βοηθού Εκπαιδευτή Καταδύσεων, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου Ναυαγοσωστικής. Επί μία τετραετία εργάστηκε ως Προπονήτρια Μικρής πισίνας στον Γ. Σ. Ηρακλής, ως Ναυαγοσώστρια και Γυμνάστρια σε διάφορες επιχειρήσεις, με τελευταία την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Θεσσαλονίκης. Το 2009 διορίστηκε στην Πυροσβεστική, πετυχαίνοντας στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, όπου και υπηρετεί έως σήμερα, με το βαθμό του Πυροσβέστη. Δραστηριοποιείται εθελοντικά σε Συλλόγους και φορείς της Πολιτικής Προστασίας και συμμετέχει ενεργά στο Λαογραφικό Σύλλογο Κρητών Θεσσαλονίκης "Τ'Αγρίμια" και στο σωματείο A.S.T.E.R.I.! Το σχολικό έτος 2015-2016 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Τριανδρίας, ενώ παράλληλα διετέλεσε Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Βορείου Ελλάδος. Τα τελευταία 3 χρόνια συνεργάζεται με τον Α. Σ. Λιονταράκια Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της ενόργανης, ως Τεχνικός Σύμβουλος, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολοίται με την γυμναστική και τον εθελοντισμό. Είμαι μονογονέας, μητέρα 2 παιδιών.

Γάκης Βασίλης
Γάκης ΒασίληςΟικονομολόγος - Εκπαιδευτικός
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας
Γάκης Βασίλης
Γάκης ΒασίληςΟικονομολόγος - Εκπαιδευτικός
Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας
Είναι καθηγητής σε ιδιωτικές Σχολές και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.)- Management, Marketing, Τουριστική Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις. Υπήρξε πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης- Οικονομοτεχνικές μελέτες (1997-2009). Είναι αριστούχος Τμήματος Οικονομικού Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού «Θεωρίες Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης», Τμ. Οικονομικού Α.Π.Θ.. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας (2014-σήμερα) και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας (2018- σήμερα). Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (1999- 2014), Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (2006-2010), Αντιπρόεδρος Δ.Σ. FM100- TV100 (2001- 2005), Πρόεδρος Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (2005-2011). Διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Π.Τ.Κ.Μ., Πρόεδρος του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος, Αντιπρόεδρος ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΕΕ, της Συγκλήτου του Α.Π.Θ. και του Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου Νέων Ελλάδος, στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ. Έχει βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας με τον τίτλο του Ιππότη (Cavalliere) για την προσφορά του στον Πολιτισμό και τις ελληνοϊταλικές σχέσεις, από αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς και από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Γαράιμπε Σάμι
Γαράιμπε ΣάμιΠολιτικός Επιστήμονας - Διεθνολόγος
Στέλεχος Εξαγωγικής Επιχείρησης
Γαράιμπε Σάμι
Γαράιμπε ΣάμιΠολιτικός Επιστήμονας - Διεθνολόγος
Στέλεχος Εξαγωγικής Επιχείρησης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από Ελληνίδα μητέρα και Ιορδανό πατέρα. Αρίστευσε στις Πολιτικές Επιστήμες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο Έσσεξ της Βρετανίας. Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση.

Γιουβάντση Αναστασία
Γιουβάντση ΑναστασίαΙδιωτική Υπάλληλος
Γιουβάντση Αναστασία
Γιουβάντση ΑναστασίαΙδιωτική Υπάλληλος
Γεννήθηκε στο Κρέφελντ της Γερμανίας και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 1988. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην ίδια εταιρεία τα τελευταία 22 χρόνια. Δραστηριοποιήθηκε ως πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου αλλά και του 5ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Η έντονη ενασχόλησή της στο συγκεκριμένο χώρο συνέβαλλε στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων. Από το 2016 έως το 2018 εκλέγεται μέλος στο δημοτικό συμβούλιο του Ε’ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης και προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Η δραστηριοποίησή της στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τη Θεσσαλονίκη.

Γκαγκάλη Κατερίνα
Γκαγκάλη ΚατερίναΔικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Γκαγκάλη Κατερίνα
Γκαγκάλη ΚατερίναΔικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Γεννήθηκε στις Σέρρες και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης . Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ .Κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ στον κλάδο των Ποινικών Επιστημών. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1988. Κατέχει πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών της Σχολής ΣΕΛΕΤΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και του 8ου Λυκείου Θεσσαλονίκης. Μέλος εξεταστικής επιτροπής υποψηφίων δικηγόρων στο Εφετείο Θεσσαλονίκης (2013). Μέλος Δ.Σ ΕΚΟ Δικηγόρων Ν.Δ (2007-2010). Τομεάρχης στη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς (2016-2017) και στη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης (2017-σήμερα). Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Γωγάκος Στέφανος
Γωγάκος ΣτέφανοςΧημικός - Ζυθοποιός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Γωγάκος Στέφανος
Γωγάκος ΣτέφανοςΧημικός - Ζυθοποιός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Απόφοιτος του Α.Π.Θ. με ΜΒΑ For Executives, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., επί 35 συναπτά έτη, ως προϊστάμενος παραγωγής, προϊστάμενος ποιοτικού ελέγχου και προϊστάμενος εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Παναγίας Δεξιάς, μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης Α Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Κεντρικού Τομέα και γραμματέας της ειδικής κομματικής οργάνωσης (ΕΚΟ) Χημικών Θεσσαλονίκης. Υπήρξε επίσης Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων Τμήμα Μακεδονίας/ Θράκης και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κ & Δ Μακεδονίας και μέλος της συνέλευσης των αντιπροσώπων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη. Έντονη Δραστηριότητα στα κοινά: Μέλος της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) τμήμα Μακεδονίας, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής- Προϊόντων Υπηρεσιών και μέλος του Ινστιτούτου Management Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων του Αγίου Όρους «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης», μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων και του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης, μέλος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού- Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρικαλινών Θεσσαλονίκης «Ο Ασκληπιός», αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Δήλιας Γιάννης
Δήλιας ΓιάννηςΠροπονητής - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Δήλιας Γιάννης
Δήλιας ΓιάννηςΠροπονητής - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 1967. Φοίτησε στο 9ο αρρένων Θεσσαλονίκης. Από 16 ετών ασχολείται με τον στίβο. Η αγάπη του για τον στίβο και για τον κλασσικό αθλητισμό τον οδήγησαν στο να γίνει καθηγητής Φυσικής Αγωγής στα ΣΕΦΑΑ. Αθλητής και πρωταθλητής κλασσικού αθλητισμού στον Γ.Σ.ΠΑΟΚ και μετέπειτα προπονητής καθηγητής Σωματικής Αγωγής. Από το 1986 μέχρι το 1995 διδάσκει στο ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής. Έκτοτε και μέχρι σήμερα διδάσκει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα του κλασσικού αθλητισμού και προπόνηση δύναμης. Συνεχίζει σαν προπονητής στίβου και personal trainer. Συνεργάστηκε κατά καιρούς με ιδιωτικές σχολές για εκμάθηση ασκήσεων δύναμης. Υπήρξε υπεύθυνος σε εκπόνηση δεκάδων διπλωματικών εργασιών από τωρινούς πια καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Σκοπός του να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται στο αθλητικό κομμάτι ώστε να υπάρξει σωστός τρόπος εκτόνωσης και εκγύμνασης των νέων της πόλης μας.

Δημητρακόπουλος Πέτρος
Δημητρακόπουλος ΠέτροςΑρχιτέκτων Μηχανικός
Πρόεδρος Α' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης
Δημητρακόπουλος Πέτρος
Δημητρακόπουλος ΠέτροςΑρχιτέκτων Μηχανικός
Πρόεδρος Α' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950. Φοίτησε στο Πειραματικό Σχολείο της οδού Πλάτωνος και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Δούλεψε για μια δεκαετία ως μηχανικός σε επιτελικές θέσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, όπως στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου, από όπου αποχώρησε το 1990 για να εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας. Σχεδίασε αναγνωρίσιμα κτίρια της πόλης, ανέλαβε πληθώρα δημόσιων και ιδιωτικών έργων και συνεργάστηκε με φορείς όπως η Εγνατία Οδός, η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και το Άγιο Όρος. Εκλέχθηκε με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία- Γιάννης Μπουτάρης» και είναι για δυο θητείες Πρόεδρος του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης και από το 2014 Πρόεδρος του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Δημητριάδης Σωκράτης
Δημητριάδης ΣωκράτηςΑρχιτέκτων Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Δημητριάδης Σωκράτης
Δημητριάδης ΣωκράτηςΑρχιτέκτων Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε το 1975 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Αμερικανικού κολεγίου «ANATOLIA». Κατέχει το Δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας και MASTER στις κατασκευές από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Το 1996 υπήρξε μέλος της ομάδας των συμπραττόντων μελετητικών γραφείων Ι. Τρωντσιου - Μ. Λαζαρίδου - Κ. Οικονόμου για τον σχεδιασμό του Δημαρχείου Ρεθύμνου, όπου και βραβεύτηκε με το Τρίτο Βραβείο. 1999- 2001, στην Στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στο σώμα του μηχανικού. Ως έφεδρος Αξιωματικός ασχολήθηκε με την μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Σήμερα έχει το βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού. Από το 2001 έως σήμερα είναι πραγματογνώμονας στην Τράπεζα Παρακαταθηκών και Δανείων, ως εξωτερικός συνεργάτης. Το 2000 ήταν μέλος της ομάδας των συμπραττόντων γραφείων Ν.Γκόρτσιος – Ι.Σφενδόνης – Δ.Δημητριάδης - Ι.Τρωντσιος – Ρ.Ντώνας – ΤΕΤΡΑ – Ι.Λεβέντης – Αν.Μάλαμας για τον διαγωνισμό της Ανάπλασης της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης οπού και βραβεύτηκε με το Τρίτο βραβείο, από το 2001 έως το 2004 μέλος της κατασκευαστικής εταιρίας Γραμμή Ο.Ε. η οποία κατασκεύασε συγκροτήματα πολυκατοικιών και ιδιωτικά έργα κυρίως κατοικίες. Από το 2001 έως σήμερα αποτελεί στέλεχος του τεχνικού γραφείου Δημητριάδης & Συνεργάτες με κύρια δραστηριότητα Μελέτες, Κατασκευές και επίβλεψη Μονοκατοικιών, Πολυκατοικιών, Κλινικών, Βιομηχανικών και Βιοτεχνικών κτιρίων, πρατηρίων βενζίνης, πολυκαταστημάτων κλπ στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού, καθώς και επίλυση πολεοδομικών ζητημάτων που απαιτούν καλή γνώσεις της πολεοδομικής νομοθεσίας. Από το 2000 έως σήμερα είναι μέλος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ από το 2007 έως σήμερα. 2001- 2004, Τεχνικός σύμβουλος του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης. 2005- 2017, Εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (Σ.Α.Θ.) για την διετία 2005-2007, 2007-2009, 2009-2011, 2011-2014, 2014 έως σήμερα. 2014- έως σήμερα, Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τις τριετίες 2014- 2016 και 2016- έως σήμερα. Από το 2014 έως σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη στη Θεσσαλονίκη. Οι θέσεις ευθύνης που ανέλαβε στο Δήμο Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα είναι: Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης έως και τον Φεβρουάριο του 2016/ Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Φεβρουάριο 2016 έως σήμερα/ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολεοδομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης/ Αντιπρόεδρος του ανεξάρτητου Νομικού προσώπου του Δήμου Θεσσαλονίκης των βρεφονηπιακών σταθμών (ΟΒΡΕΠΟΜ). Είναι επίσης μέλος των τριμελών επιτροπών: α)REACT με αντικείμενο την εύρεση και εκτίμηση κατοικιών για πρόσφυγες μέσω του αντίστοιχου προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας, β) Επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, γ) Επιτροπής Δημοτικών Τελών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δριβάκου Δέσποινα
Δριβάκου ΔέσποιναΨυχολόγος
Δριβάκου Δέσποινα
Δριβάκου ΔέσποιναΨυχολόγος
Η Δέσποινα Δριβάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας (ΑΠΘ) και της σχολής Διοίκησης Οικονομίας (ΤΕΙΘ), με μεταπτυχιακές σπουδές στην «ιατρική ερευνητική μεθοδολογία» (Ιατρική Σχολή ΑΠΘ), με κατεύθυνση στην Κοινωνική Ιατρική και πρόσθετη εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία (ΣΙΘ). Eίναι Υποψήφια Διδάκτωρ της ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Κάνει συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις, συμμετέχει εντατικά σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συχνή παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ. Συνεργάστηκε με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τον Alpha 96,5 FM, ενώ κατά διαστήματα αρθρογραφεί σε δημοσιογραφικά blogs. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της απεξάρτησης και στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας. Έχει πλούσια κοινωνική δράση, συμμετέχοντας σε πολλούς κοινωνικούς φορείς και σε ανθρωπιστικές οργανώσεις. Είναι μέλος της ψυχολογικής εταιρείας ΕΛΨΕ, επιστημονικά υπεύθυνη της Εταιρείας Διάδοσης & Έρευνας της Συστημικής Σκέψης και Πρόεδρος της MKO ΕΠ7Α. Είναι πιστοποιημένη life coach και εκπαιδευμένη στο NLP, καθώς και πιστοποιημένη σύμβουλος γάμου και ζευγαριών (EFT). Στην ιδιωτική πρακτική εργάζεται με οικογένειες, ζευγάρια, εφήβους και παιδιά. Είναι μητέρα ενός αγοριού 24 ετών και μονογονέας.

Ζαχαριάδου Ναταλία
Ζαχαριάδου ΝαταλίαΙατρικός - Φαρμακευτικός Επισκέπτης
Ζαχαριάδου Ναταλία
Ζαχαριάδου ΝαταλίαΙατρικός - Φαρμακευτικός Επισκέπτης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού στον τομέα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού- Επικοινωνιακής Πολιτικής και φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Διετέλεσε διοικητικό στέλεχος σε μεγάλο Όμιλο Επιχειρήσεων και σήμερα εργάζεται ως Ιατρική και Φαρμακευτική επισκέπτρια. Είναι ενεργό μέλος σε εθελοντικές ομάδες του Πανελληνίου Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού. Ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν στα παιδιά, τις αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες και τους συνανθρώπους μας που ζουν σε ακραίες συνθήκες διαβίωσης. Ανάδοχος παιδιού στην ActionAid, ενεργό μέλος στους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα» και συνεργάτης της Εξωτερικής Ιεραποστολής στην Αφρική. Είναι, επίσης, ενεργό μέλος στο W.W.F., στον «Αρκτούρο» και στην Greenpeace. Ασχολοίται με τον αθλητισμό (ιππασία) και είναι ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος. Μέλος της Χ.Α.Ν.Θ. και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.). Είναι μητέρα ενός αγοριού.

Ζεϊμπέκης Νίκος
Ζεϊμπέκης ΝίκοςΑυτοκινητηστής
Έμπορος Σιδηρικών
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Ζεϊμπέκης Νίκος
Ζεϊμπέκης ΝίκοςΑυτοκινητηστής
Έμπορος Σιδηρικών
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Αποφοίτησε από το Λύκειο Τούμπας. Υπηρέτησε Έφεδρος Λοχίας στα Τεθωρακισμένα. Ο αθλητισμός– και ιδιαίτερα το μπάσκετ- τον κέρδισε από τα μαθητικά του χρόνια. Η μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό τον οδήγησε στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος ΜΒΑ, DIPLOMA IN SALES MANAGEMENT και EXECUTIVE DIPLOMA IN SPORTS MANAGEMENT. Κάνει διαλέξεις για το αθλητικό management στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Αγωνίστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών και Τοπικών Πρωταθλημάτων Μπάσκετ. Είναι ενεργός αθλητής του TAKEWONDO (αναδείχτηκε δεύτερος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα) και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης, γενικός αρχηγός της ΚΑΕ Άρης πρόεδρος και αντιπρόεδρος αθλητικών σωματείων μπάσκετ. Πριν πέντε χρόνια συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη των «Εντάξει». Διατελεί αντιπρόεδρος στις εξής επιτροπές του Δήμου: Επιτροπή Ποιότητας Ζώης, Αθλητισμού, Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, Δημοπρασιών και στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ασχολήθηκε με το εμπόριο, αφιερώνοντας προσωπική εργασία στην οικογενειακή επιχείρηση σιδηρικών αλλά και στη μεταφορική εταιρεία καυσίμων ΕΛΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις γιους.

Ιωαννίδης Χρήστος
Ιωαννίδης ΧρήστοςΥποστράτηγος Υγειονομικού Αστυνομίας Εν Αποστρατεία
Ιωαννίδης Χρήστος
Ιωαννίδης ΧρήστοςΥποστράτηγος Υγειονομικού Αστυνομίας Εν Αποστρατεία
Ίδρυσε το Γραφείο Συμβούλων Επιχειρήσεων Τροφίμων, FOODLAW CONSULTING (www.foodlaw.gr). Είναι εκπαιδευτής ΕΦΕΤ των Ελεγκτικών Υγειονομικών Αρχών Ελλάδος και Κύπρου, σε θέματα Νομοθεσίας- Επιστήμης των Τροφίμων, εισηγητής σεμιναρίων Νομοθεσίας- Επιστήμης των τροφίμων σε στελέχη Επιχειρήσεων Τροφίμων, εκπαιδευτής ΕΦΕΤ στην Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων, του προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων, Τεχνικός Σύμβουλος (πραγματογνώμων) σε Αγορανομικά Δικαστήρια και Επιτροπές Επιβολής Κυρώσεων των Υγειονομικών Αρχών. Η κοινωνική του δράση είναι πολύ έντονη: Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής- ΕΛ.ΑΣ. Ν. Θεσσαλονίκης, αν. μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξ/κών Στρατού Θεσσαλονίκης. Εθελοντικά επίσης είναι εισηγητής σεμιναρίων στην Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων σε Εκπαιδευτικούς Φορείς. Συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, παρέχοντας συμβουλές στους καταναλωτές, για την υγιεινή ποιότητα των τροφίμων και είναι μέλος Δ.Σ. ΚΕΠΚΑ (Ένωσης Καταναλωτών) τα τελευταία (15) χρόνια και τεχνικός της σύμβουλος σε θέματα Δημόσιας Υγείας, εκπρόσωπος της σε εκδηλώσεις εξωτερικού (Βουδαπέστης και Βρυξελλών), εισηγητής νομοθετικών ρυθμίσεων θεμάτων Δημόσιας Υγείας και Προστασίας Καταναλωτών στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καταναλωτών (BEUC). Από το 1998 έως το 2012 διατηρούσε ιατρείο μικρών ζώων. Από το 2001 έως το 2010 ήταν στο επιτελείο Δ/νσης Αστυνομίας και με απόσπαση στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, 1993- 2001, στο επιτελείο Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης – Αγορανομία, 1994- 1996, καθηγητής στο ΙΕΚ Θέρμης, 1978- 1993 Βαθμοφόρος και Διοικητής Αστυνομικών τμημάτων (Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική- Αθήνα). Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Αστυνομικών, της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Διετέλεσε δικαστικός πραγματογνώμων. Έχει συγγράψει δύο πονήματα: α) Χημεία του Γάλακτος, 1994 και β) Εξοπλισμός-Οργάνωση Γαλακτοβιομηχανιών, 1995

Καϊλάρη Σουζάνα
Καϊλάρη ΣουζάναΧειρούργος Οφθαλμίατρος
Καϊλάρη Σουζάνα
Καϊλάρη ΣουζάναΧειρούργος Οφθαλμίατρος
Γεννήθηκε στα Γρεβενά από γονείς δασκάλους και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Κάποια από τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στη Γερμανία. Φοίτησε στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργού Οφθαλμιάτρου το 2005. Έκτοτε ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα στο ιδιωτικό της ιατρείο στην Τούμπα. Βασική αρχή μιας οργανωμένης κοινωνίας είναι αυτή που ορίζει την ενεργό συμμετοχή όλων στα κοινά όχι ως δικαίωμα αλλά ως υποχρέωση. Το 2011 αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά. Είναι ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας των Los Lampicos, που καθαρίζει τις μουτζούρες της πόλης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για τη δράση της αυτή οι αναρχικοί στόλισαν την πόρτα του ιατρείου της με ρίψη κόκκινης μπογιάς. Ήταν στη συντονιστική επιτροπή των «Μένουμε Ευρώπη» στη Θεσσαλονίκη το 2015. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΠΟ Θεσσαλονίκης του κόμματος Δημιουργία Ξανά από το 2014-2018.

Κακάλη Αλεξάνδρα
Κακάλη ΑλεξάνδραΠρ. Τραπεζικό Στέλεχος
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Συντονίστρια του Εξωδικαστικού Μηχανισμού του Υπουργείου Οικονομικών
Κακάλη Αλεξάνδρα
Κακάλη ΑλεξάνδραΠρ. Τραπεζικό Στέλεχος
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Συντονίστρια του Εξωδικαστικού Μηχανισμού του Υπουργείου Οικονομικών
Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το Μάϊο του 1970 και μεγάλωσε στη Σιάτιστα του Νομού Κοζάνης από όπου και η καταγωγή των γονέων της. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο- Λύκειο Σιάτιστας «Γεώργιος Παπαγεωργίου» και έλαβε το πτυχίο της από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1989 που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές, ζει και εργάζεται στην πόλη αυτή την οποία αγαπά και σέβεται. Όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της δραστηριότητας ήταν σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα με κύριο μέλημα την επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων. Από το 1989 εργάστηκε ως υπάλληλος σε επιχειρήσεις του κλάδου των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών οι οποίες δραστηριοποιούνταν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση υποδομών καινοτομίας και τεχνολογικής ανάπτυξης και ασχολήθηκε εντατικά με την κατάρτιση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το έτος 1996 και για εικοσιένα συναπτά έτη εργάστηκε στον Τραπεζικό τομέα από όπου και αποχώρησε το Δεκέμβριο του 2014 ως διευθυντικό στέλεχος. Εργάστηκε ως εσωτερική εκπαιδεύτρια της Τράπεζας και διέθετε πιστοποίηση στην παροχή επενδυτικών συμβουλών και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Λόγω της ιδιότητάς της παρακολούθησε υπεράριθμα σεμινάρια πάνω σε θέματα management, διαχείρισης προσωπικού & σύστασης ομάδων υψηλής απόδοσης, πωλήσεων, θεσμικού πλαισίου & κανονιστικής συμμόρφωσης. Μέσω του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πιστοποιήθηκε ως Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια με εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση Αστικών και Εμπορικών Υποθέσεων, στην Ηλεκτρονική Διαμεσολάβηση & στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση. Στη συνέχεια εντάχθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στο Μητρώο Συντονιστών του Νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (άρθρο 6 του ν. 4469/17). Είναι μέλος πολιτιστικών και τοπικών Συλλόγων.

Καλαϊτζίδης Σταύρος
Καλαϊτζίδης ΣταύροςΟικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Καλαϊτζίδης Σταύρος
Καλαϊτζίδης ΣταύροςΟικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Οικονομολόγος Λογιστής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του σημερινού «Πανεπιστημίου Μακεδονία» (Α.Β.Σ.Θ.).Διατηρεί γραφείο στην Τριανδρία και εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και λογιστής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εισηγητής επί πολλά έτη σε προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων του Γ’ Κ.Π.Σ στην μηχανογραφημένη λογιστική. Μέλος της ΟΝΝΕΔ από τα μαθητικά του χρόνια και στη συνέχεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Με τη Ν.Δ. δραστηριοποιήθηκε στο Οικονομικό Επιμελητήριο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε οκτώ χρόνια (2002- 2010) Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριανδρίας καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος Οικονομικού και Διοικητικού. Την περίοδο 2002-2006 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Τριανδρίας (Δ.ΕΠ.Α.Τ.). Επίσης διετέλεσε επί πολλά έτη πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τριανδρίας και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο(2004-2009). Συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις ,αιμοδοσίες, και σε πολιτιστικά γεγονότα κυρίως που αφορούν στην ποντιακή παράδοση. Συμμετέχει στους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 1986.Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Καστώρη Κάλλη
Καστώρη ΚάλληΜουσικός - Εικαστικός
Καστώρη Κάλλη
Καστώρη ΚάλληΜουσικός - Εικαστικός
Σπούδασε μουσική, πήρε πτυχίο και Δίπλωμα κλασικής κιθάρας. Δίδαξε επί δεκαπενταετία στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και σε άλλα ωδεία της πόλης. Ηχογράφησε στην ΕΡΤ, Ρουμανία, Δανία και Βουλγαρία και δίδαξε σε διεθνή φεστιβάλ. Ηχογράφησε 3 CD's. Ως υπεύθυνη του ΔΩΘ διοργάνωσε αριθμό σεμιναρίων με διεθνούς φήμης μουσικούς, όπως David Russell, Frank Bungarten, Wolfgang Lendle. Το 2003 εισήχθη πρώτη στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Αποφοίτησε πρώτη και με άριστα το 2008 κερδίζοντας την υποτροφία του Ιδρύματος Μιχελή για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Το 2011 απέκτησε το Master of Arts από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of the Arts). Στο ενεργητικό της έχει 12 ατομικές εκθέσεις (Αθήνα, Λευκωσία, Λονδίνο, Βρυξέλες) και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συμμετείχε σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων. Έργα της βρίσκονται στο Μουσείο Φρυσίρα, Πινακοθήκη Βογιατζόγλου όπως επίσης σε πολλές Ιδιωτικές Συλλογές και Δημόσιους Οργανισμούς και Πινακοθήκες στην Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 2017 διδάσκει ως αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση.

Κενάνογλου Γιάννης
Κενάνογλου ΓιάννηςΦυσικός
Κενάνογλου Γιάννης
Κενάνογλου ΓιάννηςΦυσικός
Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του 5ου Γυμνασίου- Λυκείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος Φυσικός του Α.Π.Θ.. Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού στα αντιαρματικά όπλα. Στην αρχή εργάστηκε κάνοντας μαθήματα Φυσικής και ως προγραμματιστής-πωλητής ταμειακών μηχανών. Κατόπιν και για 26 συνεχόμενα χρόνια εργάστηκε σε δύο μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες κυρίως πάνω σε εξειδικευμένα και καινοτόμα φάρμακα για την αντιμετώπιση αυτοάνοσων νοσημάτων. Μέσα από την εργασία του ανέπτυξε το αίσθημα ευθύνης για την υποστήριξη και τον σεβασμό στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Συμμετείχε σε εθελοντικές δραστηριότητες. Ολοκλήρωσε με επιτυχία σεμινάρια πάνω σε θέματα: διαπραγματεύσεων, marketing, παρουσιάσεων, πωλήσεων, διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων. Ασχολείται με τη φωτογραφία, ορειβασία, tae Kwo Do και παλαιότερα και με αλεξιπτωτισμό. Έχει ταξιδέψει στις πέντε ηπείρους, σε περισσότερες από 80 χώρες, καταγράφοντας το πολιτισμό και τη κουλτούρα κάθε λαού μέσα από το φακό του. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό.

Κόρακας Βαγγέλης
Κόρακας ΒαγγέληςΕργοδηγός Μηχανολόγος
Κοσμοπούλου Ιωάννα
Κοσμοπούλου ΙωάνναΔρ. Βιοχημίας
τ. Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κοσμοπούλου Ιωάννα
Κοσμοπούλου ΙωάνναΔρ. Βιοχημίας
τ. Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960, πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου και της Αλίκης Κοσμοπούλου. Αριστούχος απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, σπούδασε Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Αννοβέρου με υποτροφία του Γερμανικού Ιδρύματος Υποτροφιών. Είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Το 1990 εκλέχτηκε Λέκτορας και στη συνέχεια Επίκουρη Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Βιολογικής Χημείας. Δίδαξε σε φοιτητές Ιατρικής και Οδοντιατρικής, εκπόνησε πλήθος εργασιών που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά, συμμετείχε σε συνέδρια και ημερίδες και ήταν υπεύθυνη φοιτητικών θεμάτων. Από το 1991 έως το 1998 διετέλεσε άμισθη υπεύθυνη του Γραφείου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετακλητή Ειδική Γραμματέας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και άμισθη Γενική Διευθύντρια της Δημοτικής Εταιρείας Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μελετών (ΔΕΕΚΜΕ) του Δήμου Θεσσαλονίκης. Από τις θέσεις αυτές υπηρέτησε με συνέπεια και πολύ μεράκι το Δήμο και γνώρισε σε βάθος τη λειτουργία όλων των δημοτικών υπηρεσιών. Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Κοτσάνη Κωνσταντία
Κοτσάνη ΚωνσταντίαΝοσηλεύτρια Παιδιατρικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ
Εκπρόσωπος Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος
Κοτσάνη Κωνσταντία
Κοτσάνη ΚωνσταντίαΝοσηλεύτρια Παιδιατρικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ
Εκπρόσωπος Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στις γειτονιές του Ντεπώ. Η ζωή και ενασχόλησή της με την πολιτική ξεκίνησε ως μέλος ΜΑΚΗ. Στη νοσηλευτική σχολή ήταν εκπρόσωπος των φοιτητών της ΔΑΠ. Το 2002 εκλέχθηκε πρόεδρος ΟΝΝΕΔ στην Τ.Ο. Αγίας Τριάδας. Τα τελευταία χρόνια, έδωσε έμφαση στην επιστημονική και επαγγελματική της κατάρτιση καθώς ασχολήθηκε με την νοσηλευτική την οποία αγαπάει και υπηρετεί, εργαζόμενη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης στο παιδιατρικό τμήμα. Σήμερα είναι εκπρόσωπος στην ΕΝΕ (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος). Έχει εξειδίκευση στην χειρουργική καρδιάς και πνευμόνων, την οποία απέκτησε σε ερευνητικό κέντρο στο New Jersey USA, στο οποίο φοίτησε με υποτροφία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc) στον σακχαρώδη διαβήτη. Έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην παιδιατρική νοσηλευτική στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει πληθώρα ομιλιών σε συνέδρια και κλινικά φροντιστήρια. Συγγράμματα της για την τηλεϊατρική και τις νέες τεχνολογίες υπάρχουν σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Website

Κούπκας Μιχάλης
Κούπκας ΜιχάληςΟικονομολόγος Εφοριακός
Πρόεδρος Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής
Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας
Κούπκας Μιχάλης
Κούπκας ΜιχάληςΟικονομολόγος Εφοριακός
Πρόεδρος Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής
Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως εφοριακός στη Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης. Από το 2014 είναι Πρόεδρος των εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς- Χαλκιδικής και από το 2017 Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα είναι Αντιπρόεδρος στο επιστημονικό περιοδικό «Φορολογική Επιθεώρηση». Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το 2000. Είναι πτυχιούχος οικονομολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στις Τουριστικές Επιχειρήσεις και ΜΒΑ και Υπ. Διδάκτορας στη Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Είναι επίτιμο μέλος της Λέσχης Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης, μέλος του θεατρικού- εικαστικού κέντρου «Πούπουλο» και μέλος του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών «Έσπερος». Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κυριλλίδου Φαίη
Κυριλλίδου ΦαίηΣτέλεχος Τουρισμού
Κωνσταντινίδης Γιάννης
Κωνσταντινίδης ΓιάννηςΓιατρός Ορθοπαιδικός
Εκλεγμένος Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ
Κωνσταντινίδης Γιάννης
Κωνσταντινίδης ΓιάννηςΓιατρός Ορθοπαιδικός
Εκλεγμένος Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
Εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ
Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης, ως χειρουργός ορθοπαιδικός, συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Εκλεγμένος αντιπρόεδρος της ΕΝΙ- ΕΟΠΥΥ (Πανελλήνια Ένωση Συμβεβλημένων Γιατρών). Εθελοντής ιατρός, από τοι 2011 σε διάφορα ΚΑΠΗ. Επίσης προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ενώ υπήρξε εθελοντής ιατρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Κωνσταντινίδου Άννα
Κωνσταντινίδου ΆνναΙδιωτική Υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας
Κωνσταντινίδου Άννα
Κωνσταντινίδου ΆνναΙδιωτική Υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Είναι κόρη του Ανδρόνικου Κωνσταντινίδη, εμπόρου από την Κωνσταντινούπολη και της Καίτης Αραμπατζή. Αποφοίτησε από το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και εισήχθη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας, Έχει τελειώσει την Σχολή Γραμματέως Διοικήσεως της ΙΕΣΕ Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση σε συστήματα Μηχανοργάνωσης. Από το 2017 κατέχει την θέση Βοηθού Διακανονιστή στο Τμήμα Λοιπών Κλάδων της ασφαλιστικής εταιρίας INTERLIFE AAEΓΑ. Από το 1988 έως το 1991 ήταν Διοικητική υπάλληλος Περιφερειακής Διεύθυνσης Β. Ελλάδος στην ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Ένωση Ασφάλειαι Μινέττα ΑΕΓΑ. Από το 1991 έως το 1993 ήταν στη Διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών της πρακτορειακής εταιρίας ΝΙΡΡΟΝ Α.Ε. Από το 1993 έως το 1996, Διοικητική υπάλληλος της ασφαλιστικής εταιρίας NORDSTERN COLONIA HELLAS ΑΑΕ στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης, από το 1996 έως το 2009, Διοικητική υπάλληλος των Ασφαλιστικών Γραφείων Βασιλειάδη, από το 2009 έως το 2015 Διοικητική υπάλληλος στα Ασφαλιστικά Γραφεία Μυλωνάς Α.Ε. Κατέχει πιστοποιήσεις: ICT INTERMEDIATE B: WORD, EXCEL, ACCESS, INTERNET, Τράπεζας της Ελλάδος Αντασφαλιστικών– Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Α΄ επιπέδου Από το 2010 έως το 2016 ήταν αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Από το 2016 έως το 2018 ήταν Αναπληρώτρια Δημοσίων Σχέσεων της ΔΑΚΕ στο ΕΚΘ. Το 2016 άρχισαν οι εθελοντικές της δράσεις για το περιβάλλον. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

Κωτσιόπουλος Νίκος
Κωτσιόπουλος ΝίκοςΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Διεθνολόγος
Στέλεχος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Υπηρεσία Ασύλου
Κωτσιόπουλος Νίκος
Κωτσιόπουλος ΝίκοςΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Διεθνολόγος
Στέλεχος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Υπηρεσία Ασύλου
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1990, ολοκλήρωσε την σχολική του εκπαίδευση στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη το 2007. Εν συνεχεία, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με μια ενδιάμεση στάση στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, ως υπότροφος του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας στην Πολεμική Αεροπορία, συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από όπου αποφοίτησε από το Τμήμα των Διεθνών Σχέσεων. Στον επαγγελματικό τομέα, αρχικά, εργαζόταν σε οργανισμό της ΕΕ με έδρα την Χάγη, ενώ σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Ασύλου του Y.ME.ΠΟ. Όσον αφορά τις δραστηριότητές του, αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με το στοιχείο του νερού, με το οποίο πρωτοήρθε σε επαφή ως κατασκηνωτής της Χ.Α.Ν.Θ., ενώ σήμερα ασχολείται με την παράκτια κωπηλασία όντας αθλητής του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Λουαράση Ελένη
Λουαράση ΕλένηΥπεύθυνη Επικοινωνίας Μ.Μ.Ε. και Social Media
Συντονίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Πολιτιστικού και Αθλητικού Περιεχομένου
Λουαράση Ελένη
Λουαράση ΕλένηΥπεύθυνη Επικοινωνίας Μ.Μ.Ε. και Social Media
Συντονίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Πολιτιστικού και Αθλητικού Περιεχομένου
Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε με το άθλημα της πετοσφαίρισης, 1992-1996, στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και 1996-1997 στον ΓΣΚ Ηρακλής. Οι σπουδές της αφορούν στον τομέα των οικονομικών και συγκεκριμένα στην ειδικότητα του Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Έχει πραγματοποιήσει προγράμματα Στατιστικής Έρευνας Ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης. Έχει εργαστεί ως λογίστρια στον εκδοτικό οίκο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», στον όμιλο STAR FM 97.1 στις συχνότητες HEART FM 93.1, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ FM 92.8 και STAR ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 88.2 ως υπεύθυνη ροής προγράμματος και επικοινωνίας. Με τις ίδιες αρμοδιότητες συνέχισε την πορεία της στον όμιλο του ΣΚΑΪ στην Αθήνα, στα ραδιόφωνα RED FM 96.3 και FREEDOM FM 88.9. Μέλος της ΕΠΗΕΑ από το 2010, οργανωτικό μέλος του φεστιβάλ μικρού μήκους «Thessaloniki International Short Film Festival» tisff.eu, μέλος της επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και του Δ.Σ. του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.. Μέλος της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας "Ομόνοια", στο Παράρτημα της Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνη ομάδας αποστολής της Κοιν.Σ.ΕΠ. «Πράσινες Διαδρομές» σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Erasmus+, 2015-2017, με την αρμοδιότητα της συντονίστριας της εθνικής ομάδας αποστολής, που πραγματοποιήθηκαν στην Σερβία, από την ηγετική οργάνωση νεολαίας KOM 018- Club for Youth Empowerment 018 / Klub za osnaživanje mladih 018. Αρθρογράφος στο ΚΕ.Μ.Ε.Σ (Κέντρο Μελετών και Ερευνών για το Σινεμά) για την κάλυψη των Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνη επικοινωνίας και διοργανώτρια του τμήματος προβολών ταινιών μικρού μήκους για το καλλιτεχνικό φεστιβάλ «Art is Hard», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας Thessaloniki European Youth Capital 2014. Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο Wonet- “Women’s Network for Future of Europe”, ως εκπρόσωπος της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Βελιγράδι, Σερβία 2016. Υπεύθυνη επικοινωνίας και συντονίστρια για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών και μορφωτικών εκδηλώσεων της ΜΚΟ «Παιδιά εν Δράσει», Κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ 2012. Μέλος της ομάδας “Here We Are / Πολυπολιτισμικότητα και Κοινωνική Ένταξη” για την οργάνωση και πραγματοποίηση εκδηλώσεων της καμπάνιας Thessaloniki European Youth Capital 2014, Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, 2012. 2013- 2016, Εθνική συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας “NowWeMove 2012-2020” για την προώθηση του μαζικού αθλητισμού όχι μόνο ως πηγή καλής φυσικής και πνευματικής υγείας μα και ως μέσω ένταξης, επανένταξης των ευαίσθητων ομάδων στην κοινωνία (άποροι, πρόσφυγες, μετανάστες, ΑΜΕΑ).

Λουκοπούλου-Τζωρτζίδη Νάσια
Λουκοπούλου-Τζωρτζίδη ΝάσιαΟικονομολόγος - Δημοσιογράφος - Εικαστικός
Διοικητική Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού
Λουκοπούλου-Τζωρτζίδη Νάσια
Λουκοπούλου-Τζωρτζίδη ΝάσιαΟικονομολόγος - Δημοσιογράφος - Εικαστικός
Διοικητική Υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Δευτερότοκη κόρη του Πάνου και της Καίτης Λουκοπούλου. Τελείωσε το Αμερικανικό Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» , και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο του τμήματος Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1991 μέχρι το 1996 και κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε στη Νευρολογική κλινική ΓΑΛΗΝΗ στην Εξοχή Θεσσαλονίκης. Τον Σεπτέμβριο του 1996 άρχισε να εργάζεται στη Διαδημοτική Εταιρεία Μητροπολιτική Αναπτυξιακή- Φυσικό Αέριο Μακεδονίας Α.Ε. από όπου απεχώρησε το 2005 ως αναπληρώτρια Γενικού Διευθυντή γιατί πέρασε, μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ, στο Υπουργείο Υγείας. Έως το 2011 εργάστηκε στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας στο Περιφερειακό υποκατάστημα Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 έως και σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αρθρογραφεί, κατά καιρούς, σε περιοδικά και sites πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται ενεργά με τη ζωγραφική (2 ομαδικές και 3 ατομικές εκθέσεις 2003- 2018). Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Λυκάρτσης Τάσος
Λυκάρτσης ΤάσοςΕπιχειρηματίας
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτων
Οικονομικός Επόπτης Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Μανταζής Βασίλης
Μανταζής ΒασίληςΤραπεζικό Στέλεχος
Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε. Θεσσαλονίκης
Μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου
Μανταζής Βασίλης
Μανταζής ΒασίληςΤραπεζικό Στέλεχος
Γραμματέας Δ.Α.Κ.Ε. Θεσσαλονίκης
Μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου
Σπούδασε στη Θεολογική και τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι κάτοχος MBA στη Χρηματοοικονομική. Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα όπου εκλέγεται από το 2009 στο Σύλλογο Υπαλλήλων και στην ΟΤΟΕ. Είναι γενικός γραμματέας της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης και μέλος διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Είναι υπεύθυνος αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πατέρας 4 παιδιών.

Μανταρτζίδης Χρήστος
Μανταρτζίδης ΧρήστοςΟικονομολόγος - πρ. Τραπεζικός
Μήλιου Αρετή
Μήλιου ΑρετήΜουσειολόγος
Ιστορικός
Μήλιου Αρετή
Μήλιου ΑρετήΜουσειολόγος
Ιστορικός
Γεννηθείσα το 1980 μεγάλωσα στο Ντεπώ στη συμβολή των οδών της Νέστορος Τύπα και Βασιλίσσης Όλγας. Αποφοίτησα από το 14ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είμαι Μουσειολόγος-Ιστορικός απόφοιτη του Παν/μιου Θεσσαλίας και της Φιλοσοφικής σχολής της Γρανάδας(Ισπανία) με ειδίκευση στην Κωδικολογία. Εχω εργαστεί σε διάφορους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς της πόλης και επί του παρόντος απασχολούμαι ως 8μηνη Διοικητική υπάλληλος στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Μητρόπουλος Θεόδωρος
Μητρόπουλος ΘεόδωροςΣτρατιωτικός Εν Ενεργεία
Μητρόπουλος Θεόδωρος
Μητρόπουλος ΘεόδωροςΣτρατιωτικός Εν Ενεργεία
Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Το 1993 μετά από εξετάσεις κατετάγη στις Ένοπλες Δυνάμεις στον Στρατό Ξηράς με την Ιδιότητα του Υπαξιωματικού όπου υπηρετεί έως και σήμερα. Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομών- Πεζοναυτών) και (Πεζικού) στην Ρόδο (Ν. Δωδεκανήσου), Χίο (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου), Χαλκίδα (Ν. Ευβοίας) Μεγάλο Πεύκο (Αττικής), Προβατώνα (Ν. Έβρου), Ξάνθη, Θεσσαλονίκη. Το 1996 συμμετείχε στην Ελληνική Ειρηνευτική Αποστολή στον Σαράγιεβο Βοσνία (IFOR). Το 2002- 2004 συμμετείχε στην Ελληνική Ειρηνευτική Αποστολή του Κοσσυφοπεδίου MITROVICA (KFOR). Το 2006 συμμετείχε στην Ελληνική Ειρηνευτική Αποστολή του Κοσσυφοπεδίου MITROVICA ( KFOR). Το 2008 συμμετείχε στην Ελληνική Ειρηνευτική Αποστολή του Κοσσυφοπεδίου MITROVICA (KFOR). Έχει εκπαιδευτεί στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, στο Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Υπαξιωματικών, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου, στο Τμήμα Καταδρομών Ρεντίνα Κ.Ε.Α.Π., στην Σχολή Αλεξιπτωτιστών ΣΧ.ΑΛ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού αγώνα χιονοδρόμων Όλυμπος ( ΚΕΟΑΧ) και στο Multinational Peace Support Operations Training Center. Ασχολείται με τον Βιοτουρισμό– Φύση, Οικονομία και Καινοτομία (biopolitcs). Του έχουν απονεμηθεί το Μετάλλιο Συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές ,πέντε φορές, το Μετάλλιο NATO (for Service with Nato Operations in former Yugoslavia) το 1996, το Μετάλλιο NATO (for Service with Nato Operations in Relation to Kosovo) 2002-2004, το Μετάλλιο NATO (Non Article 5 Nato for Service with NATO in relation to the Balkans Operation) το 2006, το Μετάλλιο NATO (Non Article 5 Nato for Service with NATO in relation to the Balkans Operation) το 2008, το Μετάλλιο DANCON/KFOR TEAM 19 Danish Army (Δανία), το Μετάλλιο Ευδόκιμου Υπηρεσίας Γ΄ ΤΑΞΕΩΣ. Το 2009 ξεκίνησε τη Συνδικαλιστική Στρατιωτική του πορεία στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το 2017 εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) όπου και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Τομεάρχη Μέριμνας Προσωπικού. Το 2017 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το 2018 ανέλαβε τα καθήκοντα του Τομεάρχη Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ). Ασχολείται ενεργά με θέματα μέριμνας προσωπικού Από το 2013 προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε συλλόγους. Είναι παντρεμένος.

Ουγγρίνης Φάνης
Ουγγρίνης ΦάνηςΕπιχειρηματίας - Blogger
Ουγγρίνης Φάνης
Ουγγρίνης ΦάνηςΕπιχειρηματίας - Blogger
Γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το 10ο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ναυτοπρόσκοπος του 6ου Συστήματος. Φοίτησε στη Νομική του ΑΠΘ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πυροβολικό. Από το 1987 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ μετά το 1998 ανέλαβε τη διεύθυνση της παλαιάς οικογενειακής επιχείρησης (ιδρ.1945) παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών, στα καλά μα και στα δύσκολα χρόνια της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Τον Ιανουάριο του 2017 ξεκίνησε το διαδικτυακό πρότζεκτ www.point4023.gr , μια ιστοσελίδα όπου ενεργοί πολίτες "της διπλανής πόρτας" καταθέτουν ελεύθερα τις σκέψεις τους για την τοπική, εθνική και διεθνή πραγματικότητα. Στην ιδιωτική του ζωή εμπλέκεται σε ποικίλες δραστηριότητες ευρύτερου ενδιαφέροντος, προσπαθώντας πάντα να είναι ένας συμμετέχων πολίτης. Συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος ΒΕ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Είναι μέλος του Think Tank ΣΕΒΕ, της PAREMVASIS, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Φίλων Ν. Παραλίας, του Ικτίνου, ενώ επίσης συμμετείχε ως δοτό μέλος στην επιτροπή διοίκησης του ΚΠΕΕ, στο Παράρτημα ΒΕ. Διετέλεσε μέλος των διοικητικών συμβουλίων του ΕΒΕΘ και του ΣΒΒΕ επί πολλά χρόνια. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης. Αρθρογραφεί τακτικά σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όπως στην Καθημερινή, τη Μακεδονία, το Athens Voice, το The President, το Liberal, το Xrima.gr, το Thesstival, την Μεταρρύθμιση κ.α.. Είναι διπλωματούχος της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του ΝΟΘ και χομπίστας της φωτογραφίας. Συμμετείχε στις εκλογές του 2015 ως υποψήφιος της Α' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, απ' όπου διαγράφηκε το Φεβρουάριο του 2016. Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια.

Πανάγια Μαρία
Πανάγια ΜαρίαΡαδιοφωνική Παραγωγός
Παναγιωτίδου Σοφία
Παναγιωτίδου ΣοφίαΣύμβουλος Προβολής και Marketing
Παναγιωτίδου Σοφία
Παναγιωτίδου ΣοφίαΣύμβουλος Προβολής και Marketing
Γεννήθηκε το 1969 στις Σέρρες και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ και σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο NORTH COLLEGE με εξειδίκευση στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Από το 2013 δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της Παιδείας ως Πρόεδρος του Δ.Σ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 14ου Γυμνασίου και στην συνέχεια του 14ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και από τον Ιούλιο του 2015 έως και σήμερα κατέχει την ιδιότητα του Αντιπρόεδρου. Τα τελευταία 29 χρόνια εργάζεται στο χώρο της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας. Από το 2016 είναι Υπεύθυνη προβολής και Marketing των Δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης TV 100 & FM 100. Είμαι παντρεμένη και έχω έναν γιο 18 ετών.

Πάππα Όλγα
Πάππα ΌλγαΑρχιτέκτων Μηχανικός
Κεντρική Αντιπροσωπεία
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Επιστημονική Αρχιτεκτόνων
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαδόπουλος ΓιάννηςΟικονομολόγος
Πρόεδρος Συντονιστής Επιτροπής Νεολαίας Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαδόπουλος ΓιάννηςΟικονομολόγος
Πρόεδρος Συντονιστής Επιτροπής Νεολαίας Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζει. Εργάζεται ως trader σε διαδικτυακές πλατφόρμες (IQ Option και Binatex). Κατέχει πτυχίο από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καθώς επίσης και Μ.Sc «Petroleum oil and gas management and transportation » των Azerbaijan State University of Economics – Western Macedonia University of Applied Sciences Η κοινωνική του δράση είναι έντονη καθώς συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και εθελοντικές δράσεις. Από το 2016 έως σήμερα είναι Πρόεδρος στην Συντονιστική Επιτροπή Νεολαία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε). Από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε Πρόεδρος στην Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.) ,της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α). Μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Γραμματεία Β. Ελλάδος), στο GEF Greek Energy Forum 2018, ιδρυτικό Μέλος της «ΑΕGEE KASTORIA» (Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe), ιδρυτικό μέλος στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Υπήρξε επίσης ιδρυτικός μέλος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο φοιτητικό ραδιόφωνο «Just Radio» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2008 έως το 2013 υπήρξε μέλος στην «GRAPESS» (Greek Association of Political and Economic Science Students). Συμμετοχή στην Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας και στον τομέα ενέργειας και περιβάλλοντος. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Παππούς Μιχάλης
Παππούς ΜιχάληςΦωτορεπόρτερ
Πασαλίδης Άγγελος
Πασαλίδης ΆγγελοςΠρόεδρος Μεσιτών Θεσσαλονίκης
Ροντρίγκεζ Μαρία (Rodriguez Villegas Maria Julia)
Ροντρίγκεζ Μαρία (Rodriguez Villegas Maria Julia)Τελειόφοιτη Βιολογίας Α.Π.Θ.
Καθηγήτρια Ισπανικών
Ιδιωτική Υπάλληλος
Ροντρίγκεζ Μαρία (Rodriguez Villegas Maria Julia)
Ροντρίγκεζ Μαρία (Rodriguez Villegas Maria Julia)Τελειόφοιτη Βιολογίας Α.Π.Θ.
Καθηγήτρια Ισπανικών
Ιδιωτική Υπάλληλος
Γεννήθηκε στο Moron της Κούβας. Σπούδασε management τουριστικών επιστημών και διδασκαλία Ισπανικών. Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη. Αγάπησε την πόλη και αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο κοριτσιών. Είναι Πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Θεσσαλονίκης και φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Επίσης εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα super market.

Σαμαράς Πέτρος
Σαμαράς ΠέτροςΔικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Γεν. Γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Σαμαράς Πέτρος
Σαμαράς ΠέτροςΔικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Γεν. Γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1969. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και από το 1996 μέχρι σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία. Είναι κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σποδών (Master), στον τομέα Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου, στο τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Από το 2014 εκλέγεται στο Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και από τον Ιανουάριο του 2018 είναι Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Από το 2016 είναι μέλος του Συμβουλίου Επίλυσης Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Επιτροπής επίλυσης διαφορών Εμπορικών Μισθώσεων. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και υποψηφίων Διδακτόρων και υπεύθυνος στο τομέα Αστικού Δικαίου, μέλος της ειδικής επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τη νομική βοήθεια (LEGAL AID), Πρόεδρος της Επιτροπής Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τους φορείς της πόλης, εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Επιτροπής φιλικού διακανονισμού του Δήμου Καλαμαριάς, μέλος της εξεταστικής επιτροπής εισαγωγής δικηγόρων στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και μέλος εξεταστικών επιτροπών επιλογής Δικηγόρων στους Δήμους Καλαμαριάς και Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Σανιδά Ευαγγελία - Εβελίνα
Σανιδά Ευαγγελία - ΕβελίναΑπόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μέλος Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης
Σανιδά Ευαγγελία - Εβελίνα
Σανιδά Ευαγγελία - ΕβελίναΑπόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μέλος Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει τα πτυχία: BA (Honors) in Business Administration University of Winchester, Diploma in Marketing of the City College of Management, Studies. Επίσης έχει Δίπλωμα Δημοσιογραφίας από τα Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ, Δίπλωμα Κριτή Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων της Κ.Ο.Ε. και ολοκληρώνει φέτος το Α έτος του MBA University of Winchester. Έχει Πιστοποιητικό εξειδίκευσης στον τομέα «Επικοινωνία-Δημόσιες Σχέσεις-Ανθρώπινες Σχέσεις Σε Επιχειρήσεις Και Οργανισμούς» από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας και 2008 Πιστοποιητικό εξειδίκευσης «Ειδικά Θέματα Πολιτικής Επικοινωνίας», επίσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ, της δημοσιογραφίας και της διοίκησης επιχειρήσεων. Αυτήν την στιγμή είναι μέλος του Α.Σ. ΆΡΗΣ Θεσσαλονίκης, μέλος της ομάδας Μαραθώνιας Κολύμβησης Καλαμαριάς και μέλος της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης. Το 2016 απέκτησε χάλκινο μετάλλιο για την 3η θέση στα 400 μ. Ελεύθερο στους 2ους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης Βετεράνων ( Masters). Αποτελεί μέλος της Ένωσης Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών και της UNESCO και μέλος του Κέντρου Αντλεριανής Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης.

Σκαρτάδος Γιώργος
Σκαρτάδος ΓιώργοςΠρ. Διεθνής Ποδοσφαιριστής
Σκαρτάδος Γιώργος
Σκαρτάδος ΓιώργοςΠρ. Διεθνής Ποδοσφαιριστής
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα της γενέτειράς του, τη Ρόδο με την οποία αγωνίστηκε και στην Α΄ Εθνική. Το καλοκαίρι του 1982 πήρε μεταγραφή για στον ΠΑΟΚ στον οποίο έμεινε για μία δεκαετία, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, το 1985. Στο διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ σημείωσε 84 γκολ σε αγώνες Α΄ Εθνικής, επίδοση που τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι ένας εκ των κορυφαίων μέσων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με 26 συμμετοχές στην εθνική ομάδα και τρία γκολ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Α’ Εθνική συμμετείχε σε 478 αγώνες και σημείωσε 108 γκολ, επιδόσεις που τον κατατάσσουν διαχρονικά, ανάμεσα στους κορυφαίους της πρώτης κατηγορίας σε συμμετοχές και τέρματα.

Σταμούλη Κατερίνα
Σταμούλη ΚατερίναΟικονομολόγος ΑΠΘ
Τραπεζικός
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κέντρου ΑμεΑ «Σωτήρ»
Αιρετό μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Σταμούλη Κατερίνα
Σταμούλη ΚατερίναΟικονομολόγος ΑΠΘ
Τραπεζικός
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κέντρου ΑμεΑ «Σωτήρ»
Αιρετό μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του ΑΠΘ. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία ΑΠΚΥ. Δουλεύει ως τραπεζικός. Διαθέτει έντονη κοινωνική προσφορά καθώς είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κέντρου ΑμεΑ «Σωτήρ». Είναι αιρετό μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού ΝΟΔΕ Ανατολικού Θες/νίκης ΝΔ. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας και αιρετός σύνεδρος ΟΤΟΕ, αναπληρωματικό μέλος Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Στεκούλης Σπύρος
Στεκούλης ΣπύροςΙδιωτικός Υπάλληλος
Στέλεχος Αναπτυξιακής Εταιρείας
Στεκούλης Σπύρος
Στεκούλης ΣπύροςΙδιωτικός Υπάλληλος
Στέλεχος Αναπτυξιακής Εταιρείας
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1958. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του ΑΠΘ. Συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, στον χώρο της κεντροαριστεράς, από τις πρώτες μέρες της Μεταπολίτευσης του 1974. Μετά την είσοδό του στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ ανακάλυψε ότι η χημεία δεν του ήταν ιδιαίτερα προσφιλής. Από το 1993 ασχολήθηκε με τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ) και την κατασκευή χαρτών– αρχικά ως μικρός επιχειρηματίας. Το 1997 είχε κάνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή του αγγλόφωνου χάρτη της πόλης, για λογαριασμό του Οργανισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Από το 2003 στέλεχος αναπτυξιακής εταιρείας, με αντικείμενο πάντα τα ΓΣΠ, αλλά και ευρύτερα την μηχανογράφηση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, νεότερες εξελίξεις στην πληροφορική (cloud computing) κ.α. Αυτή η εταιρεία υποστήριξε, από το 2008, την ανάπτυξη των εναλλακτικών συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων (ανακύκλωσης). Συμμετείχε στην «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2010. Από το 2013 έως το 2015 διετέλεσε τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

Στέλλας Περικλής
Στέλλας ΠερικλήςΔημοσιογράφος - Συγγραφέας
Στέλλας Περικλής
Στέλλας ΠερικλήςΔημοσιογράφος - Συγγραφέας
Άρχισε να παλεύει με τη δημοσιογραφία το 1979.Ξεκινώντας μαθητής λυκείου ακόμη, απο το επαρχιακό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ‘’Ελληνικός Βορράς’’ και το αθλητικό ρεπορτάζ στα «Σπορ του Βορρά». Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Θεσσαλονίκη», «Αθλητική Ηχώ», «Μπάλα», «Ελεύθερος Τύπος», «Φως των Σπορ», στα περιοδικά «Γκολ», «Active» και «Down Town» και από το 2002 έως και το 2016 ήταν διευθυντής του γραφείου Θεσσαλονίκης της εφημερίδας «Goal». Γνώρισε για πρώτη φορά τα ερτζιανά, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ το 1986 και στην μαγεία του ραδιοφώνου παρέμεινε (ΕΡΑ ΣΠΟΡ,ΣΠΟΡ 103 FM,FM 100,SPOR FM,REAL FM και Arena fm) Ξεκίνησε τηλεόραση το 1986 και στο αθλητικό τμήμα της ΕΤ1, αρχικά και μετέπειτα της ΕΡΤ 3,όπου παρέμεινε μέχρι το 1993,όταν και μεταπήδησε στο MEGA CHANNEL όπου εργάστηκε μέχρι και την άνοιξη του 2013. Εχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο με εκατοντάδες ρεπορτάζ και περιγραφές αγώνων. Έχει γράψει τρία βιβλία που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, «Νίκος Γκάλης, ένας θρύλος όπως τον έζησα απο τον Γ Ραμπότα», «Θαμμένες στιγμές» και το μυθιστόρημα «Lisbeth, Ο Θεός έχει ορκιστεί». Έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση, καθώς διετέλεσε επί οκτώ χρόνια μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και τέσσερα χρόνια μέλος της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης.

Τζακόπουλος Σάκης
Τζακόπουλος ΣάκηςΑγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
πρ. Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας
Τζακόπουλος Σάκης
Τζακόπουλος ΣάκηςΑγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
πρ. Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ιστορικό Τσοτύλι Κοζάνης το 1962. Τελείωσε το 6ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και πήρε το πτυχίο του αγρονόμου τοπογράφου μηχανικού το 1987. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως μελετητής δημοσίων έργων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ως τεχνικός και αναπτυξιακός σύμβουλος σε φορείς του Δημόσιου και σε εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα. Σημαντικότερα σημεία αναφοράς στην καριέρα του, τα έξι χρόνια προσφοράς στα κοινά από τη θέση του Αντιπροέδρου και του Προέδρου του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ο ορισμός του ως διευθύνοντα συμβούλου στην ΕΥΑΘ το 2004 και η συμμετοχή του, ως μέλους, στο Δ.Σ. της Τράπεζας Αττικής (2006- 2009). Έχει παρουσιάσει μεγάλη συμμετοχή στα κοινά, στον συνδικαλισμό, στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Διετέλεσε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια όλων των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Τουντούρης Πασχάλης
Τουντούρης ΠασχάληςΕπιχειρηματίας
CEO Prosport International
Τουντούρης Πασχάλης
Τουντούρης ΠασχάληςΕπιχειρηματίας
CEO Prosport International
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Middlesex University της Μ. Βρετανίας και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο Αθλητικό Δίκαιο του Sheffield Hallam University. Είναι συνιδρυτής της Prosport International που από το 2002, με γραφεία σε Ελλάδα, Αγγλία και Ν. Αφρική, απέκτησε διεθνή αναγνώριση στους τομείς εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών και οργάνωσης/ διοίκησης αθλητικών εταιριών. Έχει ολοκληρώσει επαγγελματικές συμφωνίες σε περισσότερες από 25 χώρες και έχει διαχειριστεί ένα χαρτοφυλάκιο 200 και πλέον διεθνών ποδοσφαιριστών διαφόρων εθνικοτήτων. Συμμετέχει στις δράσεις της European Football Agents Association (EFAA). Αρθρογραφεί σε Ελληνικά και διεθνή έντυπα για θέματα που αφορούν στην Αθλητική επικαιρότητα, στον κοινωνικό ρόλο του Αθλητισμού αλλά και θέματα Αθλητικού Δικαίου. Υπήρξε αθλητής μπάσκετ της ΧΑΝΘ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Τραούδα Βασιλική
Τραούδα ΒασιλικήΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Ιδιωτική Υπάλληλος
Τραούδα Βασιλική
Τραούδα ΒασιλικήΠτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών
Ιδιωτική Υπάλληλος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Τριανδρίας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε σε εταιρία πολιτικής ανάλυσης και δημοσκοπήσεων στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής. Παρακολούθησε σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας και πολιτικής επιστήμης για ενίσχυση των γνώσεων της σε θέματα πολιτικής. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης φοιτητών Πολιτικών Επιστημών. Τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται στον ΟΤΕ όπου έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ. Παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση ως εθελόντρια του Συλλόγου Συνδρόμου Down Βορείου Ελλάδος. Είναι εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Τριανδρίας.

Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος
Τριανταφυλλίδης ΘεόδωροςΕμπορικός Αντιπρόσωπος
Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος
Συντονιστής Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου
Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος
Τριανταφυλλίδης ΘεόδωροςΕμπορικός Αντιπρόσωπος
Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος
Συντονιστής Ελληνο-Σερβικού Επιμελητηρίου
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.. Παράλληλα με τις σπουδές του, άρχισε το 1986 να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσώπευσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Από το 1988 είναι εμπορικός αντιπρόσωπος. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ενεργοποιείται στο χώρο του τουρισμού και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενεργή παρουσία του στα κοινά της πόλης αποτυπώνεται στις παρακάτω δράσεις : Υπήρξε μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 15ου Γυμνασίου και 15ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, σχολεία φοίτησης των παιδιών του. Είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) ενώ διετέλεσε στο παρελθόν και Γενικός Γραμματέας. Συντονιστής στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, από το 2014 έως και σήμερα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από το 2018 έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει πέντε παιδιά.

Τσακαλαΐδης Ανέστης
Τσακαλαΐδης ΑνέστηςΟικονομολόγος
Προϊστάμενος Συμβάσεων στην Οικονομική Διεύθυνση ΕΛ.Β.Ο. Α.Β.Ε.
Φιλιοπούλου Ασημίνα
Φιλιοπούλου ΑσημίναΔικηγόρος
Χατζηδήμου Ελένη
Χατζηδήμου ΕλένηΑισθητικός
Δημοσιογράφος
Χατζηδήμου Ελένη
Χατζηδήμου ΕλένηΑισθητικός
Δημοσιογράφος
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και διαμένει. Σπούδασε αισθητική προσώπου και σώματος στη Θεσσαλονίκη. ‘Έκανε μεταπτυχιακό στην τεχνολογία καλλυντικών και κοσμετολογία, στην πρόληψη και αποκατάσταση δερματικών προβλημάτων στην Γαλλία. Σπούδασε μακιγιάζ φωτογραφίας TV και κινηματογράφου στην Ιταλία. Έχει λάβει μέρος σε fashion event, beauty contests και matrix projects στο Παρίσι και στο Μιλάνο. Από το 1980 ασχολείται με το δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το 1990 έως και το 1992 αρθρογραφούσε σε ιατρικό περιοδικό με θέματα που αφορούσαν στο δέρμα. Έχει διατελέσει μέλος σε φιλανθρωπικούς ομίλους και ασχολείται με τα κοινά της πόλης. Είναι παντρεμένη.

Χατζίκος Γιώργος
Χατζίκος ΓιώργοςΑστυνομικός
Χατζίκος Γιώργος
Χατζίκος ΓιώργοςΑστυνομικός
Γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Ως μαθητής του 16ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, εκλέχθηκε στο 15μελες με βασικό αίτημα την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου, όπως και επιτεύχθηκε (έναντι εκκλησίας Αγίου Νικολάου). Με την αποφοίτησή του από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης κατατάχθηκε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός. Μετά από 2 χρόνια θητείας η πρώτη του δουλειά ήταν σε εργοστάσιο κατασκευής ποδηλάτων. Σε ηλικία 25 ετών ασχολήθηκε ως πωλητής λαϊκών αγορών γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα του κλάδου. Το 2001 προσελήφθη στην Ελληνική Αστυνομία. Στα 18 του χρόνια υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών (9 έτη), στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης, στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ (7 έτη). Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται στο Οικονομικό έγκλημα. Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΕΥΑΝΘ από το 2012 με συμμετοχή σε επιτροπές και ομάδες εργασίας σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή των αστυνομικών υπηρεσιών. Αντιπρόεδρος του ιστορικού συλλόγου «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, μέλος σε εθελοντικά σωματεία και αθλητικούς συλλόγους, 20 συνεχή χρόνια εθελοντής αιμοδότης. Αγαπά τον αθλητισμό (μπάσκετ, ποδήλατο, ποδόσφαιρο) και τη μουσική.

Χατζόπουλος Γιάννης
Χατζόπουλος ΓιάννηςΜηχανολόγος Μηχανικός
Επιχειρηματίας
Πρόεδρος Αποφοίτων Ε' Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης
Χατζόπουλος Γιάννης
Χατζόπουλος ΓιάννηςΜηχανολόγος Μηχανικός
Επιχειρηματίας
Πρόεδρος Αποφοίτων Ε' Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης
Απόφοιτος του θρυλικού Ε’ Γυμνασίου- Λυκείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος MSc Μηχανολογίας Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Πτυχιούχος στρατιωτικής σχολής ΣΕΤΤΗΛ 3ου Κλιμακίου. Διπλωματούχος Ευρεσιτεχνίας ΟΒΙ. Επιχειρηματίας. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου αποφοίτων Ε’ Γυμνασίου- Λυκείου.

Χουβαρδά Αγόρα
Χουβαρδά ΑγόραΚαθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Χουβαρδά Αγόρα
Χουβαρδά ΑγόραΚαθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Αποφοίτησε και αρίστευσε από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην κολύμβηση και κατεύθυνση στην ειδική αγωγή. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συμμετείχε σε προγράμματα αθλητισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και διδασκαλίας κολύμβησης. Στον ιδιωτικό τομέα έχει εργασθεί ως σύμβουλος προγραμμάτων φυσικής υγιεινής, σωματικής ευεξίας, και ορθοσωμικής. Διετέλεσε μέλος της ομάδας Handball του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, με ενεργή συμμετοχή σε τοπικά πρωταθλήματα. Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας βιωματικών σπουδών και διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης. Αγαπά πολύ την παράδοση και τον πολιτισμό, το παραδοσιακό τραγούδι και τον χορό. Συμμετείχε σε διάφορες ομάδες πολιτισμού και παραδοσιακού χορού. Συνεχίζει σήμερα να είναι ενεργό μέλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Κέντρου Μελέτης Παραδοσιακού Χορού» “ΚΥΚΛΟΣ” που ερευνά, διασώζει και διαδίδει τον ελληνικό πολιτισμό, με συμμετοχή σε πανελλαδικές και διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης συμμετείχε σε προγράμματα αδελφοποίησης πολιτιστικών συλλόγων σε διαβαλκανικό επίπεδο.

Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων

1

Αβραμίδης Στέφανος - Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
2

Αθανασιάδης Κώστας - Ηλεκτρονικός

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
3

Αθανασιαδου Ελισάβετ - Νοσηλεύτρια

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
4

Αϊναλής Μωϋσής - Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
5

Αναστασιάδης Γιώργος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
6

Βαβούρας Κώστας - Μηχανολόγος

Β΄Δημοτική Κοινότητα
7

Βαβούτης Κωνσταντίνος - Επαγγελματίας οδηγός

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
8

Βακρός Κώστας - Εκπαιδευτικός

Β΄Δημοτική Κοινότητα
9

Βασιλειάδης Βαγγέλης - Πολιτικός Μηχανικός

Α΄Δημοτική Κοινότητα
10

Βαφειάδης Γιάννης - Χημικός

Α΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
11

Βεϊζαδές Τόλης - Οδοντίατρος

Α΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
12

Βλαχοδημητράκος Κωνσταντίνος - Πολιτικός Μηχανικός

Ε΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
13

Γιαννακοπούλου Σμάρω - Συγγραφέας

Α΄Δημοτική Κοινότητα
14

Γκλεγκλάκου Αννα - Αρχιτέκτονας

Α΄Δημοτική Κοινότητα
15

Γκολέμα Κία - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Α΄Δημοτική Κοινότητα
16

Γκοτζαμπάση Κατερίνα - Ελ. Επαγγελματίας

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
17

Δάντση-Κούβελα Φωτεινή - Εκπαιδευτικός

Α΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
18

Δεληγιαννίδης Αθανάσιος - Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
19

Δεσποτίδης Όθων - Υπάλληλος ΟΑΕΔ

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
20

Δημητριάδου Δέσποινα - Ε.Ε.Π. Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
21

Δημητροπούλου Πηνελόπη - Πολιτικός Επιστήμονας

Δ΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
22

Διαμαντή Λένα - Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
23

Δούκα Στέλλα - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου

Α΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
24

Δούλιας Εμμανουήλ - Μουσικός Ειδικής Αγωγής

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
25

Ζαλίδου Τασούλα - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Β΄Δημοτική Κοινότητα
26

Ζήσης Νικόλαος - Επιχειρηματίας

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
27

Ζωγράφος Μιλτιάδης - Εκπαιδευτικός

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
28

Ιωαννίδου Μαρία - Δικηγόρος

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
29

Καζανάς Άγγελος - Αρχιτέκτων Μηχανικός

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
30

Καλαϊτζόγλου Στέλιος - Ραδιολόγος - Ακτινολόγος

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
31

Καλαμποκάκη Βασιλεία (Λία) - Σύμβουλος Πωλήσεων Porcelana

Δ΄ Δημοτική Κοινότητα - Facebook
32

Καλησπάθης Σπύρος - Πολιτικός Μηχανικός

Ε΄ Δημοτική Κοινότητα
33

Καραουλάνη Χρυσή - Οικιακά

Α' Δημοτική Κοινότητα
34

Καρρά Νατάσα - Κατασκευάστρια Μηχανημάτων Εμφιάλωσης

Β' Δημοτική Κοινότητα
35

Καστώρη Αθηνά - Ιδιωτική Υπάλληλος

Γ' Δημοτική Κοινότητα
36

Κατσαρού Δέσποινα - Ιδ. Υπάλληλος

Δ' Δημοτική Κοινότητα
37

Κουκουλάς Αστέριος - Digital Marketing Manager

Ε' Δημοτική Κοινότητα - Website
38

Κούλας Ευθύμιος - Φοιτητής Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών

Ε' Δημοτική Κοινότητα
39

Κρυωνάς Ιωακείμ (Κείμης) - Blogger

A' Δημοτική Κοινότητα - Facebook
40

Λαγιώτη Ιουλία - Ψυχολόγος

Ε' Δημοτική Κοινότητα
41

Λαμπρέλλης Μιχαήλ - Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δ' Δημοτική Κοινότητα
42

Λάππα Ιωάννα - Συνταξιούχος ΟΤΕ

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
43

Λεονταρίδης Χρήστος - Επιχειρηματίας

Β' Δημοτική Κοινότητα
44

Λιόρας Χαρίλαος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Δ' Δημοτική Κοινότητα
45

Μαζαρίδου Παναγιώτα - Καθηγήτρια Αγγλικών, Μεταφράστρια

Δ' Δημοτική Κοινότητα
46

Μάμαλη Χρυσάνθη - Ειδ. Ρευματολόγος

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
47

Μανούσος Μανώλης

Δ' Δημοτική Κοινότητα
48

Μαυρικάκης Σπύρος - Δημοτικός Υπάλληλος- Πολιτικός Μηχανικός

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
49

Μεραλίδου Ελένη - Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
50

Νικολάου Μαρία - Άνεργη

Β΄Δημοτική Κοινότητα
51

Νικολόπουλος Νέστωρας - Εργολάβος Επικήδειων Τελετών

Β΄Δημοτική Κοινότητα
52

Ολάσογλου Λία (Ευθαλία) - Περιβαλλοντολόγος

Δ΄Δημοτική Κοινότητα
53

Ουλίτσιο Μιχαήλ - Ιδιωτικός Υπάλληλος Ξενοδοχείου

Δ΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
54

Ουραηλίδης Δημήτριος - Τεχνικός Υπολογιστών

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
55

Παναγιωτίδου Παρασκευή (Βιβή) - Γεωπόνος Α.Π.Θ.

Β΄Δημοτική Κοινότητα
56

Παπάζογλου Στέφανος -Εξωτερικός Πωλητής COSMOTE

Β΄Δημοτική Κοινότητα
57

Παπατσιφλικιώτη Βούλα - Παιδαγωγός

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
58

Παπαχρήστος Κωνσταντίνος - Οδοντίατρος

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
59

Παραθύρα Κική - Αρχιτέκτων

Γ΄Δημοτική Κοινότητα
60

Παραπούρα Βασιλική - Εικαστικός

Β΄Δημοτική Κοινότητα
61

Παστογιάννη Γιάννα - Λογίστρια

Β΄Δημοτική Κοινότητα
62

Πασχάλη Βιργινία - Θεατρολόγος, Εκπαιδεύτρια Θεάτρου, Καθηγήτρια Αγγλικών

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας - Facebook
63

Πέννου Σόνια - Ιδ. Υπάλληλος

Ε΄Δημοτική Κοινότητα - Facebook
64

Πιτιά Ελένη - Προγραμματίστρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Β΄Δημοτική Κοινότητα
65

Ποδίκογλου Γαβριήλ - Έμπορος-Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας - Facebook
66

Πολύζου Δήμητρα - Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Β΄ Δημοτική Κοινότητα
67

Ρετζέπης Χρήστος - Εκπαιδευτικός

Ε΄Δημοτική Κοινότητα
68

Ρίζος Αλέξιος - Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
69

Ρογκότη Ευα (Καϊναμίτση) - Δικηγόρος

Α' Δημοτική Κοινότητα- Facebook
70

Ρούσκα Δήμητρα - Κοινωνική Λειτουργός

Δ' Δημοτική Κοινότητα
71

Ροφαέλα Γεωργία - Ιδιωτική Υπάλληλος

Γ' Δημοτική Κοινότητα
72

Σαλμανιδης Αντωνιος - Μαιευτήρας

Α' Δημοτική Κοινότητα
73

Σαμολαδάς Γιώργος - Ελεύθερος Επαγγελματίας, Θεολόγος, MSc Ιστορίας, Πρώην καθηγητής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Γ' Δημοτική Κοινότητα
74

Σαούλιας Γιώργος - Πολιτικός Μηχανικός

Α' Δημοτική Κοινότητα
75

Σαρίσχουλης Ευστράτιος - Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος, Ομηριστής

Β' Δημοτική Κοινότητα
76

Σαφαρίκα Σοφία - Επιχειρηματίας

Ε' Δημοτική Κοινότητα - Facebook
77

Σβάρνας Ευάγγελος - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Γ' Δημοτική Κοινότητα
78

Σέρεσλη Αθηνά (Νανά) - Αισθητικός

Γ' Δημοτική Κοινότητα
79

Σιγιουλτζή-Ρουκά Οσία (Σίσσυ) - Φιλόλογος

Α' Δημοτική Κοινότητα
80

Σουντουλίδης Σταύρος - Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ε' Δημοτική Κοινότητα
81

Σπυρίδων Άγγελος - Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Α' Δημοτική Κοινότητα
82

Σταθοπούλου Νικολέτα - Άνεργη

Β' Δημοτική Κοινότητα
83

Σταματιάδης Γιώργος - Φοιτητής Νομικής

Α' Δημοτική Κοινότητα - Facebook
84

Στάμου Δώρα - Οικονομολόγος-Συνταξιούχος Τραπεζικός

Ε' Δημοτική Κοινότητα
85

Τερψίδου Κρυσταλία - Εκπαιδευτικός

Δ' Δημοτική Κοινότητα
86

Τζέκης Δημήτριος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΟΣΕ

Β' Δημοτική Κοινότητα
87

Τζήκας Αναστάσιος - Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δ' Δημοτική Κοινότητα
88

Τόσκα Ζωή - Ελ. Επαγγελματίας

Ε' Δημοτική Κοινότητα
89

Τρυφωνίδου Μαρία - Καθηγήτρια Γαλλικών

Α' Δημοτική Κοινότητα
90

Τσομπουλτή Κωνσταντία - Σύμβουλος Διατροφής

Γ' Δημοτική Κοινότητα
91

Τσοτουλίδου Μαρία - Ιστορικός / Αρχαιολόγος

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας - Facebook
92

Φαναριώτης Κωνσταντίνος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ε' Δημοτική Κοινότητα - Facebook
93

Χαραλαμπίδου Νεφέλη - Εργαζόμενη στον Όμιλο Μασούτη

Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας
94

Χατζηβακαλέλη Στέλλα - Ιδιωτική Υπάλληλος

Δ' Δημοτική Κοινότητα
95

Χατζηδάκη Αναστασία - Οικιακά

Γ' Δημοτική Κοινότητα
96

Χατζηδημητρίου Γεώργιος - Δικηγόρος

Γ' Δημοτική Κοινότητα
97

Χρυσαφίδου Μάρθα - Αισθητικός

Ε' Δημοτική Κοινότητα
98

Ψωμιάδου Δωροθέα - Ιδιωτική Υπάλληλος

Δ' Δημοτική Κοινότητα - Facebook" target="_blank">Facebook